Τα νέα της Βιβλιοθήκης μας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022


Η Βιβλιοθήκη μας άνοιξε και φέτος τον Οκτώβριο. Οι μέρες λειτουργίας της είναι η Τρίτη και η Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 13:15 (σχόλασμα).

Τα μισά τμήματα θα έρχονται την Τρίτη και τα άλλα μισά την Πέμπτη και η παραμονή του κάθε τμήματος στην Βιβλιοθήκη, είναι 20 λεπτά.

Με χαρά δεχτήκαμε με το άνοιγμά μας, τρεις δωρεές βιβλίων. Η χαρά των παιδιών όταν έρχονται νέα βιβλία είναι μεγάλη.

Παρακαλούμε όποιος γονέας ή φορέας δωρίζει βιβλία στην Βιβλιοθήκη, να έχει γράψει σε ένα χαρτί το όνομά του ή το όνομά του παιδιού, έτσι ώστε να μπορούμε να το γράψουμε στο βιβλίο.

Από φέτος θα ξεκινήσουμε ξανά τις προβολές ταινιών στον χώρο της Βιβλιοθήκης μας (ΣΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ). Θα γίνεται μία προβολή κάθε μήνα. Η μέρα που θα γίνονται οι προβολές θα είναι η Κυριακή και η ώρα απογευματινή. Περισσότερες πληροφορίες, θα υπάρχουν στην ανακοίνωση της προβολής.

Οι ταινίες που θα προβληθούν θα έχουν επιλεγεί από φεστιβάλ και πλατφόρμες που περιέχουν ταινίες φτιαγμένες για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών που είναι στις ηλικίες του Δημοτικού.

Ένα Σάββατο τον μήνα, η Βιβλιοθήκη μας θα ανοίγει από τις 11:00 έως τις 13:00 για τους γονείς. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να δανειστείτε το βιβλίο που σας αρέσει, για να το διαβάσετε μαζί με το παιδί σας. Το βιβλίο θα μπορείτε να το κρατήσετε για ένα μήνα. Θα μπορείτε να το επιστρέψετε το Σάββατο του επόμενου μήνα, που θα είναι ξανά ανοιχτή για τους γονείς η Βιβλιοθήκη.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, έγινε παρουσίαση της Βιβλιοθήκης μας στους γονείς της Α’ Δημοτικού. 

Με χαρά υποδεχτήκαμε τα «πρωτάκια» μας, μαζί με τους γονείς τους στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να έχει νέες Εμπειρίες, Χαρά και Γνώση για τα παιδιά μας.